Uudet DJI Ronin S2 ja SC2: ominaisuudet, uutiset ja hinta 您所在的位置:网站首页 dji ronin sc2 Uudet DJI Ronin S2 ja SC2: ominaisuudet, uutiset ja hinta

Uudet DJI Ronin S2 ja SC2: ominaisuudet, uutiset ja hinta

#Uudet DJI Ronin S2 ja SC2: ominaisuudet, uutiset ja hinta | 来源: 网络整理| 查看: 265

DJI on uudistanut kaksi suosituinta tuotettaan, joita tuhannet sisällöntuottajat arvostavat parhaiten ympäri maailmaa. Puhumme mm uudet DJI Ronin S2 ja DJI Ronin SC2, kolmiakseliset stabilisaattorit, jotka tarjoavat kaiken sen, mitä aiemmissa versioissa pyydettiin laitteisto- ja ohjelmistotasolla.

Indeksi

1 DJI uudistaa houkuttelevimman stabilointiainevalikoimansa2 DJI Ronin S23 DJI Ronin SC24 DJI Ronin S2 ja SC2, hinnat ja saatavuus DJI uudistaa houkuttelevimman stabilointiainevalikoimansa

DJI Osmo Mobilet ovat epäilemättä valmistajan suosituimmat gimbalit. Ne on suunniteltu mobiililaitteille, mikä tekee niistä niin suosittuja. Siitä huolimatta DJI Ronin ovat ominaisuuksiltaan ja ominaisuuksiltaan brändin houkuttelevimmat stabilisaattorit. Ja kyllä, vaikka ne ovatkin tuotteita ammattimaisesti, kuka tahansa sisällöntuottaja voisi saada niistä paljon irti kaikenlaisissa tilanteissa.

Nyt Ronin-perhe on päivitetty ja esittelee uudet DJI Ronin S2 ja SC2. Molemmissa on paljon tehokkaammat moottorit tukemaan raskaampia kameroita, kevyempiä rakennusmateriaaleja ja joitain suunnittelumuutoksia, jotka yhdessä ohjelmistojen parannusten kanssa tekevät niistä jälleen kaksi markkinoiden mielenkiintoisimpia kolmiakselisia stabilaattoreita. Joten tapaamme heidät.

DJI Ronin S2

DJI Ronin S2 on molempien tehokkaampi malli, se on tarkoitettu ammattikäyttäjille, jotka käyttävät raskaita kameroita. Näin ollen se pystyy kantamaan täydellisesti 4,5 kg:n sarjan, vaikka sinun on tiedettävä, että mitä suurempi paino, sitä enemmän sen moottorit ponnistelevat ja vakautuksen tarkkuus kärsii.

Parasta uudessa mallissa ei kuitenkaan ole pelkästään sen kyky käyttää raskaampien kameroiden ja objektiivien kanssa, vaan myös sen oma painonkevennys, koska se on nyt valmistettu hiilikuidusta. Tämä voittoisa keveys hyödyttää suuresti käyttökokemusta. Huomaat erityisesti, että se on paljon kevyempi, kun sitä käytetään pitkien kuvaussessioiden aikana tai yhdellä kädellä. Koska edellinen malli painoi melko vähän käytännössä ilman kameraa.

Mitä tulee muihin merkittäviin suunnittelumuutoksiin, meillä on ne, jotka vaikuttavat uuteen näppäimistöön ja siihen LCD-näyttöön, joka on integroitu aivan yläreunaan. Sen ansiosta on paljon helpompaa ja visuaalisempaa muokata gimbalin käyttöasetuksia tai päästä Active Tracking -tilaan ilman älypuhelimen näytön käyttöä.

Se korostaa myös uusi pyörä integroitu etuosaan, jonka kaksinkertainen viestintäkanava mahdollistaa yhteensopivat kamerat hallitsee sekä tarkennuksen että zoomauksen. Kaikki suoraan etusormella. Voit tietysti täydentää sitä myös tarkennuspyörällä, joka myydään erikseen tai Pro Combo -paketin kanssa.

Lopuksi on tärkeää mainita, että se tukee nyt vakiona tyyppisiä pikairrotuslevyjä. Arca Swiss ja Manfrotto. Lisäksi mahdollisuus siirtyä nopeasti pystysuorasta vaakasuoraan tallennukseen.

Tietysti kaikki tämä laitteistotasolla, mutta entä ohjelmisto. No, täällä on myös mielenkiintoisia uutisia, kuten uutta titaanitekniikkaa tai Supersmooth. Ensimmäisessä käytössäsi on ennakoiva tekniikka, joka lupaa mukautua tallennustyyliisi. Mitä enemmän käytät gimbaalia, sitä paremmin se tuntee sinut ja tekee automaattisesti muutoksia sen mukaan, miten tallennat ja liikut sen kanssa.

supersileä puolestasi auttaa vahvistamaan vakautta käytettäessä suuria polttovälisiä objektiiveja. Jos esimerkiksi käytät 100 mm:n, voit saada paljon tasaisemman ja tarkemman vakauttamisen välttäen pieniä tärinöitä, jotka ovat havaittavissa, kun käytät suurta zoomia.

Muuhun, tähän kaikkeen on lisättävä monia toimintoja, joita meillä oli jo edellisessä sukupolvessa, kuten liikeohjelmointi sen liikeratatoiminnolla, erilaiset käyttötavat, timelapse jne. Sekä useat vaihtoehdot käytettäessä sitä erilaisissa skenaarioissa ja useiden lisävarusteiden kanssa, työskenteletkö sitten yksin tai useammilla henkilöresursseilla. Esimerkiksi hän RavenEye Wi-Fi-kuvalähetin.

DJI Ronin SC2

Toinen ja ei vähiten tärkeä on uusi DJI Ronin SC2, kompaktimpi versio, mutta yhtä houkutteleva kevyempien kameroiden, kuten monien nykypäivän peilittomien kameroiden, käyttäjille.

Tässä meillä on periaatteessa sama uutinen näppäimistötasolla, ohjauspyörä, tuki Arca Swiss- ja Manfrotto-levyille, käyttö vaaka- ja muotokuvatilassa jne. Mutta lisäämme myös, että vaikka se ei ole valmistettu hiilikuidusta, se tarjoaa a uusi taitettava muotoilu joka helpottaa kuljetusta, varastointia ja tarjoaa sille uusia tallennusvaihtoehtoja, sillä se pystyy kaappaamaan videota paljon lyhyemmillä etäisyyksillä maasta tai muista pinnoista.

Tästä syystä tätä uutta DJI Ronin SC2:ta ei kannata heittää pois nopeasti, päinvastoin. Yhdessä uutuuksien kanssa, jotka vaikuttavat myös ohjelmistoon Titan- ja Supersmooth-tekniikka, uusi DJI gimbal parantaa huomattavasti käyttökokemusta.

Tietenkin tässä tuli näyttöön itse kahvassa on tyyppi OLED ja se ei tarjoa samoja vaihtoehtoja kuin Ronin S2 -malli, mutta se silti parantaa käyttökokemusta ja antaa nopeammat konfigurointimahdollisuudet.

DJI Ronin S2 ja SC2, hinnat ja saatavuus

Los uudet DJI Ronin S2 ja SC2 Ne ovat saatavilla tänään ja niiden hinnat ovat 759 euroa ja 429 euroa yksinkertaisille pakkauksille. Sitten 899 eurolla ja 629 eurolla pääset käsiksi Pro-pakettiin, joka sisältää älypuhelimen tuen, RavenEye-lähetyksen ja joukon lisävarusteita, kuten tarkennuspyörän, jolla voit hyötyä tallentamisesta.

Joten tässä on kaksi markkinoiden mielenkiintoisinta vakauttajaa suurelle määrälle kaikenlaisia ​​sisällöntuottajia. Ehdotuksia, joilla DJI jälleen kerran osoittaa, että he tietävät erittäin hyvin, mitä he tekevät ja mitä käyttäjät etsivät.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有